Banner header contact

Contact


Tel/Fax: 031 102 4664 / 0720 546 972
E-Mail:office@limbistraine.eu / office@limbistraine.net
Adresa: Str. Luncsoara 14, parter, ap. 3, Sector 2 - Bucuresti (Inscrieri: L-V 10:30 - 18:30)View larger map

Cum gasesti "Crystal Mind Academy" - sediul din Str. Luncsoara 14, parter, ap. 3 - interfon 0 (zero), Sector 2 - Bucuresti (100m de statia de metrou Bucur Obor)

1. Cu metroul

Cobori la statia Bucur Obor si mergi la iesirea dinspre Stefan cel Mare-Lizeanu; pe o parte se afla A.C.R iar pe cealalta parte vei vedea cazinoul Maxbet. De aici ai doua variante:

a) langa cazino este un gang; il traversezi, o iei imediat la stanga si mergi inainte pana treci de un loc de joaca pentru copii. In dreapta vei vedea doua blocuri noi cu 5 etaje (2008): unul galben si unul maro. La parterul celui maro veti vedea o academie de sah (nu intrati inauntru). Intrarea la Crystal Mind Academy este pe lateralul blocului (a se vedea rampa), la interfon tastati 0 (zero), iar dupa ce intrati in cladire mergeti sub casa scarilor, la numarul 3.

b) mergi inainte in directia Lizeanu cam 100-150 m si imediat dupa Coafor faci stanga; dupa circa 150 m pe partea dreapta vei vedea Scoala generala nr. 307 si pe partea stanga doua blocuri noi cu 5 etaje (2008): unul galben si unul in unul maro. La parterul celui maro veti vedea o academie de sah (nu intrati inauntru). Intrarea la Crystal Mind Academy este pe lateralul blocului (a se vedea rampa), la interfon tastati 0 (zero), iar dupa ce intrati in cladire mergeti sub casa scarilor, la numarul 3.

2. Cu RATB

Cu tramvaiele 34,46 (din directia Stefan cel Mare sau Mihai Bravu),16 (din directia Bdul Lacul Tei sau Calea Mosilor), 21 (din directia Colentina sau Calea Mosilor), troleibuzul 66 (din directia Colentina sau Calea Mosilor), autobuzele 101 (din directia Colentina sau Mihai Bravu), 616 (din directia Bdul Lacul Tei sau Calea Mosilor).Cobori in zona Bucur Obor si pe diagonala cu magazinul Bucur Obor, in directia Lizeanu pe o parte se afla A.C.R iar pe cealalta parte cazinoul Maxbet. De aici ai doua variante:

a) langa cazino este un gang; il traversezi, o iei imediat la stanga si mergi inainte pana treci de un loc de joaca pentru copii. In dreapta vei vedea doua blocuri noi cu 5 etaje (2008): unul galben si unul maro. La parterul celui maro se afla sediul Crystal Mind Academy. Interfonul este 0 (zero), iar dupa intrarea in cladire mergi la dreapta pe sub scara.

b) mergi inainte in directia Lizeanu cam 100-150 m si imediat dupa Coafor faci stanga; dupa circa 150 m pe partea dreapta vei vedea Scoala generala nr. 307 si pe partea stanga doua blocuri noi cu 5 etaje (2008): unul galben si unul in unul maro. La parterul celui maro veti vedea o academie de sah (nu intrati inauntru). Intrarea la Crystal Mind Academy este pe lateralul blocului (a se vedea rampa), la interfon tastati 0 (zero), iar dupa ce intrati in cladire mergeti sub casa scarilor, la numarul 3.

3. Cu auto

a) din directia Mihai Bravu-Dimitrov - treci de intersectia de la Bucur Obor (Calea Mosilor cu Stefan cel Mare) prin pasaj sau pe deasupra si te incadrezi pe stanga; inainte de prima intersectie (Lizeanu, la circa 200-300m de la iesirea din pasaj) intorci inapoi in directia Bucur Obor si te incadrezi pe dreapta pe langa pasaj obligatoriu. Prima strada la dreapta pana in intersectie este Luncsoara pe care trebuie sa intri; in circa 200 de m vei vedea pe partea dreapta Sc generala nr 307 si pe partea stanga doua blocuri noi: unul galben si unul maro. La parterul celui maro veti vedea o academie de sah (nu intrati inauntru). Intrarea la Crystal Mind Academy este pe lateralul blocului (a se vedea rampa), la interfon tastati 0 (zero), iar dupa ce intrati in cladire mergeti sub casa scarilor, la numarul 3.

b) din directia Stefan cel Mare - mergi in directia Bucur Obor, te incadrezi pe dreapta in mod obligatoriu pe langa pasaj, iar inainte de intersectie prima strada la dreapta este Luncsoara; in circa 200 m vei vedea pe partea dreapta scoala generala nr. 307 si pe partea stanga doua blocuri noi de 5 etaje (2008): unul galben si unul maro. La parterul celui maro veti vedea o academie de sah (nu intrati inauntru). Intrarea la Crystal Mind Academy este pe lateralul blocului (a se vedea rampa), la interfon tastati 0 (zero), iar dupa ce intrati in cladire mergeti sub casa scarilor, la numarul 3.

c) din directia Colentina - la intersectia de la Bucur Obor (Calea Mosilor cu Stefan cel Mare) te incadrezi pe dreapta si mergi in directia Stefan cel Mare; inainte de prima intersectie (Lizeanu, la circa 200-300m de la iesirea din pasaj) intorci inapoi in directia Bucur Obor si te incadrezi pe dreapta pe langa pasaj obligatoriu. Prima strada la dreapta pana in intersectie este Luncsoara pe care trebuie sa intri; in circa 200 de m vei vedea pe partea dreapta Sc generala nr 307 si pe partea stanga doua blocuri noi: unul galben si unul maro. La parterul celui maro veti vedea o academie de sah (nu intrati inauntru). Intrarea la Crystal Mind Academy este pe lateralul blocului (a se vedea rampa), la interfon tastati 0 (zero), iar dupa ce intrati in cladire mergeti sub casa scarilor, la numarul 3.

d) din directia Calea Mosilor - la intersectia de la Bucur Obor (Calea Mosilor cu Stefan cel Mare) te incadrezi pe stranga si mergi in directia Stefan cel Mare; inainte de prima intersectie (Lizeanu, la circa 200-300m de la iesirea din pasaj) intorci inapoi in directia Bucur Obor si te incadrezi pe dreapta pe langa pasaj obligatoriu. Prima strada la dreapta pana in intersectie este Luncsoara pe care trebuie sa intri; in circa 200 de m vei vedea pe partea dreapta Sc generala nr 307 si pe partea stanga doua blocuri noi: unul galben si unul maro. La parterul celui maro veti vedea o academie de sah (nu intrati inauntru). Intrarea la Crystal Mind Academy este pe lateralul blocului (a se vedea rampa), la interfon tastati 0 (zero), iar dupa ce intrati in cladire mergeti sub casa scarilor, la numarul 3.

All Rights reserved
Crystal Mind Academy, 2006-2016